gott nytt!

årets allra sista dag!

jag är säker på att många andra tänker tillbaka på året som har gått - kanske fastnar för några höjdpunkter & kanske några dippar.... själv nöjer jag mig med att konstatera att det har varit ett långt och händelserikt år, liksom jag även tror att det stundande året kommer att bli (om inte ännu mer händelserikt)

jag önskar er alla allt gott
må ni alla lyckas uppfylla åtminstone en dröm under det kommande året!


piggelin

min älskling fick för sig att handla in så att vi kunde göra varsin piggelin (i drickbart format)... han hade fått ett recept som innebar att drinken baserades på melonlikör.... inte riktigt min smak kan jag säga...

ett tag därpå sökte jag efter andra recept på nätet - så att man skulle kunna få en piggelin med lite mer päronsmak (det var i alla fall vad jag önskade mig)... nåväl - jag hittade ett recept med baja päron (gräddig päronlikör), vodka & så skulle man toppa med sprite.... resultatet blev en fors av hystersiska skratt i kombination med totalt odrickbart grönt skum:
så nu vänder jag mig till er, mina kära läsare:

hur i allsin dar ska man lyckas toppa med sprite så att inte kolsyran totalt muterar päronlikören???
har ni några andra bättre tips på hur man kan göra en riktigt god piggelin??
eller har ni några andra goda förslag på vad jag kan göra med resten av innehållet i min flaska med baja päron??? (allra helst drickbara förslag)


ser fram emot att kanske testa någon ny drink i helgen


RSS 2.0